Főmenü

Kérjen időpontot

2012 február 24 péntek - 02:58:11  
Cégünket az Abonit Bt.-t még az előző évezredben 1997.-ben alapítottuk. A kezdeti időszakban a pénzügyi – gazdasági terület mellett, építőiparral és környezetvédelemmel is foglalkoztunk. Biatorbágyon építettünk egy ma is üzemelő 36 szobás szállodát, a környezetvédelem területén pedig jelentősebb nemzetközi (német, osztrák, dán) szerződésekkel és megbízatásokkal is rendelkeztünk.

A cégalapítás előtti időszakot is hosszabb szakmai - vezetői múlt előzte meg, melynek releváns tapasztalatait konvertáltuk a vállalkozásunkba. A többszálon futó korábbi stratégia időközben már letisztult. A profiltisztaság elvétől vezérelve cégünk ma már az adószakértés, valamint vezetési és gazdasági szakértői területeken fellépő igényekkel foglalkozik.

Tevékenységi köreink átölelik a teljes adózási palettát, kiemelten az adójogi képviseletet, könyvvizsgálatot, és valamennyi közigazgatási ügy (NAV, PSZÁF, Önkormányzat) megoldását is.

Kiemelt hangsúlyt helyezünk a tevékenységünk fókuszában szereplő egyre növekvő adóterhek és az állandóan változó szövevényes adójogszabályok kezelésére, értelmezésére, következésképpen a kulcsfontosságú döntések előkészítésére. Az adószakértői (képviseleti) feladatok kiterjednek a megalapozott felkészülésre, az ellenőrzés lefolytatására, az általános szabályokra és eljárásrendekre, valamint a vonatkozó speciális eljárási szabályokra is. Mélységi, strukturált gondolkodásmódunkra építve szaktudásunkat folyamatosan bővítjük, illetve naprakészen tartjuk. Az aktuális adózási információk mellett rendelkezünk a korábbi, az elévülési időszakon belül elengedetlenül szükséges operatív adózási és eljárási technikák ismeretével is. Ügyfeleink között megtalálhatóak a kis és közepes valamint egyéni vállalkozások, de a mindenki által jól ismert részvénytársaságok is.

Cégfilozófiánk, hogy a ránk bízott feladatokhoz a legtöbb esetben nem szokványos módon olyan „innovatív” megoldásokat találjunk, amelyek illeszkednek a körülöttünk folyamatosan változó adójogszabályok kihívásaihoz, ezzel komolyabb terhet levéve a megbízóink válláról. Szolgáltatásainkkal elősegítjük a magyar cégek eredményes és sikeres gazdálkodását. Hozzájárulunk célkitűzéseik eléréséhez és az üzleti kockázatok hatékony csökkentéséhez. Likviditási helyzetüket megerősítjük. Mert helyesen dönteni, jól gazdálkodni, csak megfelelő információk, alapján (beleértve az adózási információkat is) lehetséges.

Adószakértőként, az eddigi munkánk és eredményeink elismeréseként 2012.-ben elnyertük a Kamarai Tanácsadó megtisztelő címet.

Képviseleteink és partnereink

http://adopaprika.hu

http://cegklinika.hu

http://www.pmkik.hu/

http://www.menedzserpraxis.hu/

http://www.munkaugyiforum.hu/

http://www.arundo.hu/

Retro és nosztalgia


    FACIT számológép